Alle Dagen Taart

Workshops en seizoenstaarten

Basisworkshop 4 november 2010
Basisworkshop 4 november 2010
Resultaat basisworkshop 4 november 2010.
Resultaat prive workshop 11 november 2010.
Resultaat puzzelworkshop 14 december 2010.
Resultaat puzzelworkshop 14 december 2010.
Resultaat puzzelworkshop 14 december 2010.
Basis workshop 22 februari 2011
Resultaat basisworkshop 22 februari 2011 PIP-style
Resultaat basisworkshop 22 februari 2011 PIP-style
Resultaat basisworkshop 22 februari 2011 PIP-style
Resultaat basisworkshop 22 februari 2011 PIP-style
Resultaat basisworkshop 22 februari 2011 PIP-style
Resultaat basisworkshop 3 maart 2011.
Resultaat basisworkshop 3 maart 2011.
Resultaat basisworkshop 3 maart 2011.
Resultaat basisworkshop 3 maart 2011.
Resultaat workshop boltaartje 11 maart 2011.
Resultaat workshop boltaartje 11 maart 2011.
Resultaat workshop boltaartje 11 maart 2011.
Resultaat workshop boltaartje 11 maart 2011.
Resultaat workshop boltaartje 11 maart 2011.
Resultaat basisworkshop 27 april 2011.
Resultaat basisworkshop 27 april 2011.
Resultaat basisworkshop 27 april 2011.
Resultaat basisworkshop 26 mei 2011.
Resultaat basisworkshop 26 mei 2011.
resultaat basisworkshop 26 mei 2011.
Resultaat workshop 5 okt 2011. Bruidstaart gevuld met bosvruchtenbavarois en 4-vruchtenjam.
Resultaat workshop 5 okt 2011. Bruidstaart bekleed met marsefond. Rozen gemaakt van marsepein.
Resultaat workshop 8 maart 2012.
Resultaat workshop 8 maart 2012.
Kerstsok gevuld met botercreme en jam. Bekleed met marsepein en fondant. 16pp
Paastaart 26 cm gevuld met bokkepootjes-botercreme en jam. Bekleed met marsepein.
Het Grote Boek van Sinterklaas 15pp gevuld met botercreme en jam. Bekleed met marsepein.
Sinterklaastaart 26 cm. Speculaasbiscuit gevuld met speculoos-botercreme en lemon curd.
Detailfoto Sinterklaastaart
Champagnetaart voor oud en nieuw. Gevuld met botercreme en jam. 14pp
2 boltaartjes gevuld met botercreme en jam.
Valentijnstaartje, 18 cm gevuld met zwarte bessenjam en mokka-schuimkoekjes botercreme.
Valentijnstaartje, 18 cm gevuld met zwarte bessenjam en mokka-schuimkoekjes botercreme.
Paastaart 8pp  gevuld met caramel fudge botercreme en frambozenjam, bekleed met marsepein en fondant
Paastaart 8pp  gevuld met caramel fudge botercreme en frambozenjam, bekleed met marsepein en fondant
Geboetseerde schaapjes van marsepein en fondant op de paastaart.
Paas-boltaartje gevuld met caramel fudge creme en frambozenjam. Bekleed met marsepein.
Zomertaart, chocobiscuit gevuld met bokkepootjescreme en frambozenjam.
Pompoentaart, 12 pers. Gevuld met botercreme en 4-vruchtenjam.
Pompoentaart, 12 pers. Met herfstboetseersels en decoratie van marsepein.
Herfstcupcakes bekleed met marsepein.
Sinterklaastaart gevuld met speculooscreme en lemond curd. Boetseersels van marsepein.
Sinterklaastaart gevuld met speculooscreme en lemond curd. Bekleed met marsepein.
Krans-taart van chocobiscuit gevuld met chocoladecreme en aardbeienjam. Bekleed met marsepein.
Sinterklaascupcakes met een toef speculooscreme en schuddebuikjes.
Paascupcakes bekleed met marsepein.
Paascupcakes met botercreme en paaseitjes van marsepein.
Herfst bedanktaartje. Chocobiscuit gevuld met jam en bokkepootjescreme. Bekleed met marsepein.
Detailfoto herfst bedanktaartje.
Resultaat kinderfeestje 24-11-2012.
Boltaartjes gemaakt op kinderfeestje 24-11-2012.
Kerstcupcakes, bekleed met marsepein.
Kerst boltaartje, gevuld met chococreme en zwarte bessen jam.
Kerst boltaartje.
Resultaat basisworkshop 12-07-2013