Alle Dagen Taart

Nieuws archief 2010

14-12-2010

2 verjaardagen in 1 weekend.

2 verjaardagen in 1 weekend.

Weer een druk weekend gehad met 2 verjaardagen waar natuurlijk een unieke taart bij hoort. Voor Bas die 7 werd een Cars-taart. En voor de 10-jarige tweeling Eva en Isa een leuke paardenstapeltaart met daarbovenop een geboetseerd paardje. Kijk even in het album. Daarnaast ook nog enkele cupcakes als traktatie.

02-12-2010

Update

Update

Het werd tijd om weer eens wat foto's te plaatsen. In diverse foto-albums zijn de laatste creaties te zien. Kijk eens bij de cupcakes, kindertaarten en feesttaarten. Ook heeft de eerste workshop plaatsgevonden. Deze was zeer succesvol. De cursisten waren erg enthousiast en komen binnenkort terug voor een vervolg.

Helaas heeft de sneeuw er voor gezorgd dat de tweede workshop die ik zou geven werd geannuleerd. Deze wordt waarschijnlijk in het nieuwe jaar hervat.

28-10-2010

Nieuwe feesttaarten in het foto-album.

Nieuwe feesttaarten in het foto-album.

Er valt weer genoeg te vieren de laatste tijd. Een verjaardag, een afstudeerproject. Weer leuke taarten om te maken en die erg persoonlijk zijn voor de ontvanger. Zoals de 9 kleinkinderen van de jarige of een uitbeelding van de studie pedagogisch natuurcoach. Kijk zelf maar eens in het foto-album.

21-10-2010

Geef eens een cupcake cadeau.

Geef eens een cupcake cadeau.

Je kan natuurlijk voor jezelf een taartje of cupcakes bestellen. Maar je kan ze ook cadeau geven aan iemand. Om iemand te bedanken, of sterkte te wensen of zomaar. Op een leuke manier verpakt kom je altijd met iets origineels voor de dag.

02-10-2010

Nieuw: Workshops bij Alle Dagen Taart

Nieuw: Workshops bij Alle Dagen Taart

Vanaf nu is het ook mogelijk om workshops 'taarten decoreren' te volgen. Je gaat dan in een klein gezelschap aan de slag met een door mij gebakken taart die je onder mijn begeleiding gaat vullen en decoreren. Op dit moment bied ik een drietal workshops aan. Workshop basistaart, workshop pompoentaart en een workshop kerst-sok. Meer informatie vind je onder het kopje Prijzen en Workshops.

02-10-2010

Beauty-Fair was een groot succes.

Beauty-Fair was een groot succes.

Op 1 oktober was ik aanwezig op de Beauty-Fair in Roosendaal met een presentatie en proeverij van mijn taarten en cupcakes. Het was een erg succesvolle dag met veel enthousiaste mensen en lovende reacties. De hele dag was er volop aanloop van mensen die meer wilden weten over mijn creaties en de mogelijkheden van bestellen en het volgen van workshops.

27-09-2010

Dummy taart voor de Beauty-Fair

Dummy taart voor de Beauty-Fair

Vrijdag 1 oktober sta ik op de Beauty-Fair in Roosendaal. Hier kunnen mensen hun unieke en/of handgemaakte produkten tentoonstellen. Hiervoor heb ik een Dummy-taart gemaakt in PIP-stijl. Ik zal daar ook met echte taarten en cupcakes staan die ook ter plekke geproefd kunnen worden. Dus heb je zin en tijd, kom even langs op vrijdag 1 oktober van 14.00 tot 22.00 uur.

Spoorstraat 7  Ids4

4702 VV Roosendaal

Ingang safe tegenover drankenhandel van Dorst.

Gratis toegang en gratis parkeren.

27-09-2010

Nieuwe Cars-taart

Nieuwe Cars-taart

Afgelopen weekend weer een leuke Cars-taart gemaakt voor een jongetje die drie jaar werd.

14-08-2010

Een echte jongenstaart.

Een echte jongenstaart.

Aangezien ik zelf drie meiden heb is het wel eens leuk om een echte jongenstaart te maken. Dat is wel gelukt met deze Cars taart. De jarige wilde graag Takel en Mc Queen op de taart.

05-08-2010

Twee taartjes van 18 cm.

Twee taartjes van 18 cm.

Om te trakteren op het werk, twee taartjes van 18 cm. Een gevuld met jam, botercreme en verse aardbeien. De andere is een choco-biscuit, gevuld met chocolade-ganache, botercreme en ook afgesmeerd met choco-ganache.  Smullen!!

page loading