Alle Dagen Taart

Nieuws archief 2011

13-11-2011

9e verjaardag oudste dochter

9e verjaardag oudste dochter

Mijn oudste dochter Merel werd deze maand 9 jaar. Dat werd gevierd met uiteraard een taart van mama. Aangezien ze een heksenfeestje wilde werd het een heksentaart. Als traktatie spinnencupcakes en ook nog een spinnentaart met een bijna  levensechte spin er bovenop. Heerlijk smullen was het. Ook nog enkele opdrachten waaronder een nijntje taart een een goudvistaart. Kijk maar in het foto-album voor de resultaten.

11-10-2011

Nieuwe ideeen, nieuwe taarten

Nieuwe ideeen, nieuwe taarten

Het blijft leuk om inspiratie op te doen uit boeken, tijdschriften en internet en zo weer tot nieuwe taarten te komen. De reacties van de mensen zijn iedere keer weer fijn om te horen en zelf geniet ik ook weer van iedere nieuwe taart. Afgelopen weekend een leuke taart gemaakt voor de verjaardag van mijn schoonmoeder. Zij houdt erg van de natuur en van dieren vandaar deze taart.

 

01-09-2011

Koeientaart

Koeientaart

Leuk als iemand een uitgesproken hobby heeft of ergens helemaal gek van is. Dan kan je echt een hele persoonlijke taart maken speciaal voor die persoon bedoeld. Zoals de koeientaart voor de 10-jarige Tjeerd. Hij is helemaal weg van koeien en zijn ouders vroegen mij dan ook of ik een koeientaart wilde maken. Dat wilde ik wel, twee keer zelfs. Kijk maar eens bij de kindertaarten.

07-08-2011

De vakantie is voorbij...

De vakantie is voorbij...

....en nu weer aan de slag met de taarten. Maar eerst plaats ik nog even wat foto's  van de laatste taarten die vlak voor mijn vakantie gemaakt zijn. Ik had nog enkele leuke opdrachten waarvan je het resultaat onder de kindertaarten en de cupcakes kan vinden.

13-06-2011

Nieuwe taarten

Nieuwe taarten

Afgelopen maand weer een leuke workshop gegeven met verrassende resultaten. Kijk even bij de rubriek workshops. En ook weer een taart gemaakt voor mijn eigen dochter Roos die 6 jaar werd. Zij wilde graag een Amika taart en daar heb ik een mooie stapel van gemaakt met bovenop een foto van frosty sheet. Helemaal eetbaar.

01-05-2011

Foto-album

Benieuwd naar de laatste creaties? Er staan weer nieuwe foto's in de rubrieken kindertaarten, feesttaarten en workshops. Neem even een kijkje.

28-03-2011

Nieuwe foto's toegevoegd.

Nieuwe foto's toegevoegd.

In de rubriek cupcakes, kindertaarten en workshops zijn weer nieuwe foto's te bewonderen. In de krokusvakantie ben ik samen met mijn twee oudste kinderen, een vriendinnetje en een nichtje bezig geweest met een workshop boltaartje. We vonden het allemaal erg leuk om te doen en het resultaat mag er wezen.

01-03-2011

Oilily taart

Oilily taart

Een Oilily taart stond al heel lang op mijn lijstje om te maken. Afgelopen weekend kon ik het waarmaken. Ben zelf erg tevreden over het resultaat. Ik zou eigenlijk een keer een dummy moeten maken dan kan ik hem gewoon bewaren op mijn oilily taartschaal.

Verder heb ik afgelopen weekend ook de derde verjaardag van mijn  jongste dochter gevierd. Zij wilde een paardentaart, ik wilde een Dora-taart. Het werd Dora op een paard. Erg leuk. Ook nog diverse cupcakes als traktaties. Kijk maar even rond op mij site.

23-02-2011

Basis workshop

Basis workshop

De langverwachte basis workshop was eindelijk een feit. Vier dames kwamen een rond taartje van 20 cm bekleden in PIP-style. De resultaten mochten er wezen. Door de verschillende kleurkeuzes zijn het toch vier verschillende taartjes geworden. Ze zullen thuis smakelijk zijn ontvangen.

Verder zijn er ook nog een drietal kindertaarten toegevoegd in het foto-album, waaronder een schattig, kleurrijk Little Pet Shop taartje.

31-01-2011

Druk weekend!

Druk weekend!

Een druk weekend achter de rug. Drie taarten voor 3 jarigen. 1 taart nog op de valreep maar het resultaat mag er wezen. En omdat ik toch zo fijn bezig was ook nog een taartje voor mezelf. Kon ik meteen de techniek voor marsepeinen roosjes verbeteren. Kijk even in het foto-album voor de resultaten.

page loading