Alle Dagen Taart

Nieuws archief 2012

04-12-2012

Nieuwe kindertaarten

Nieuwe kindertaarten

Inmiddels zitten we al weer in december, feestmaand bij uitstek. Maar de maand november stond ook bol van de feestjes. Allereerst mijn eigen dochter die haar 10e verjaardag mocht vieren. Daar hoorde uiteraard een mooie stapeltaart bij met een overheerlijke vulling. Daarnaast een leuke spongebob taart voor Daniek en twee poezentaarten voor twee vriendinnen die allebei 10 jaar werden. 

Bij de workshops kan je nog de resultaten zien van een kinderfeestje waar leuke, gezellige boltaartjes werden gedecoreerd. 

06-11-2012

A-diploma

A-diploma

Mijn middelste dochter heeft afgelopen weekend haar A-diploma gehaald. Wat was ze trots en blij, wij als ouders natuurlijk ook. En daar hoorde uiteraard een echte zwemtaart bij. Met een dolfijn zoals zij zelf graag wilde. 

24-10-2012

Nieuwe taarten

Nieuwe taarten

Er zijn weer nieuwe foto's geplaats in de rubrieken kindertaarten, seizoenstaarten en boltaarten. Neem even een kijkje. 

16-09-2012

Nieuwe foto's

Nieuwe foto's

De laatste tijd weer een aantal leuke opdrachten gehad. Een Philips taart voor een Philips fan. Een Angry Birds taart en cupcakes voor Niels die 3 jaar is geworden. Maar ook een Dummy taartje in PiP style die je ook als cadeau kan geven. Kijk zelf maar in de foto-albums.

07-06-2012

Bruidstaart

Bruidstaart

Ik had de eer om een bijdrage te mogen leveren aan een overgetelijke dag voor een jong bruidspaar. De wensen waren een taart in de kleuren wit met paars. Deze kleuren kwamen steeds weer terug bleek later op de grote dag. En de vulling wilden ze graag met chocolade. Het werd uiteindelijk een stapel van drie lagen, 2 lagen naturel biscuit gevuld met twee lagen chocolade mousse en een laag choco-biscuit gevuld met choco mousse en kersenvlaaivulling. Zie in het gastenboek naar de reactie. Ze vonden hem prachtig en, niet onbelangrijk, heerlijk. Erg fijn om te horen. Wie weet volgen er meer bruidstaarten. Een hele eer om te mogen maken. 

07-06-2012

Jarige Roos

Jarige Roos

Mijn middelste dochter Roos werd 7 jaar. Dat was wel weer een mooie taart waard. Ze wilde een stapel met vlinders en mooie kleuren. Die kreeg ze. De vulling was overheerlijk, tiramisu bavarois. 

Voor haar feestje heb ik Dolfje Weerwolfje cupcakes gemaakt, pastte helemaal binnen het thema van haar kinderfeestje. Neem maar eens een kijkje in het foto album. 

06-03-2012

Kleine meisjes worden groot....

Kleine meisjes worden groot....

Mijn jongste dochter Linde werd deze maand 4 jaar. Eindelijk mocht ze naar de basisschool. Om dat te vieren wilde ze heel graag een ijsberentaart. Dat wilde mama wel voor haar maken. Heerlijk om dan haar gezichtje te zien als ze de taart onder ogen krijgt.  Kijk voor de details van de taart bij de kindertaarten. Daar staan trouwens ook nog andere taarten die ik recentelijk heb gemaakt. Alsmede in het album van de cupcakes vind je nieuwe foto's. Onder andere van de nieuwe rage Cake-pops, erg leuk als traktatie.